Rokkistara Jussi Raittinen esiintyy Jaakonpäivillä to 25.7.2019 klo 18

Posted on Hei 11, 2019

Perinteiset Jaakonpäivät Toijalassa Sampolan rannassa Nahkialanlammen tuntumassa, osoite Sampolantie 5. Tilaisuudessa kuulemme Akaan uutta kaupunginjohtajaa Antti Peltolaa. Rokkistara Jussi Raittinen esiintyy laulaen myös perheen pienimmille sopivia lauluja. Tilaisuuden lopuksi vuoden Jaakko heittää kylmän kiven Nahkialanlampeen. Jaakko voi tällä kertaa olla kuka tahansa paikalle tulleista. Kaikki voivat osallistua kisaan, jonka voittaja nimetään vuoden Jaakoksi, joka heittää kylmän kiven. Tilaisuuden juontaa Akaa-Seuran puheenjohtaja Leevi Ahonen.

Lapsille ja kaikille asiasta kiinnostuneille on paikalla tutustuttavaksi Kurisjärven VPKn paloauto, joka myös kiertää pienen lenkin pienempien vieraiden iloksi. Käteistä kannattaa varata mukaan Jussi Raittinenpaikalla olevaa Akaan Ruskien puffettia varten, josta voi ostaa kahvia, virvokkeita ja syötävää. Kotiseututuotteita on myynnissä Akaa-Seuran pöydässä, mm. Akaa-putkihuiveja 15,- (myynti Akaan kansallispuvun uudistamisen rahoittamiseksi), kotiseutukirjoja 10,- ja Toijala -valokuvamukeja varustettuna vanhoilla valokuvilla 10,-. Arpoja on myös myynnissä SPRn toimesta.

Paikalle on vapaa pääsy. Pysäköintipaikkoja löytyy Sampolan pihasta, Sampolantie 3.

Tervetuloa!