ke 25.7.2018 Jaakonpäiväjuhla Sampolanrannassa klo 18

Posted on Huh 6, 2018

Nahkialanjärven Sampolanrannassa (Sampolantie 3:n takana) vietetään Jaakonpäiviä perinteiseen tapaan keskiviikkona 25.7.2018 klo 18 alkaen. Esillä on vanhoja autoja. Jos sinulla on sellainen, voit tuoda sen näytille Sampolanrantaan myös muiden ihailtavaksi. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Sinikka Soljamolta puh. 040-777 1061 tai info(at)akaa-seura.fi Myös trubaduuri Aimo Kokkola Pälkäneeltä esiintyy. Jaakko heittää kylmän kiven Nahkialanjärveen. Paikalla on puffetti, arvontaa ja myynnissä kirjoja, Toijala-aiheisia valokuvamukeja sekä Akaa-putkihuiveja (joita myydään Akaan kansallispuvun uudistamisen rahoittamiseksi).
Tule viettämään Jaakonpäivää kanssamme. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Jaa:

Leave a Reply