ma 5.3.2018 klo 17.30 Teemakahvila muistellaan Kinon korttelia

Posted on Tam 15, 2018

Kinon Talo 1939(1)Elokuvateatteri Toijalan Kinossa muistellaan Kinon korttelia vanhojen valokuvien kera. Lähetä kuvasi skannattavaksi niin voimme kaikki ihailla niitä ja tule kertomaan muistosi. Muistelukohteena on tällä kertaa Pätsiniementien, Asematien, Meijerintien ja Ylpöntien välinen alue ns. Kinon kortteli. Tunnusomaisena alueelle on jo lähes 80 vuotta toiminut elokuvateatteri, mutta kuka muistaa Heimokallion tai Puron taloa, entä Sarakulman rakentamista, mitä kauppoja mahtoi olla Yli-Rekolan talossa? Näistä kaikista saat kuulla muisteluillassamme.

klo 17.30 Kahvitarjoilu ja tuotemyynti mm. Toijala-valokuvamukit 10,-, Asemalta Toijalan teille -kirja 10,-, Akaa-putkihuivi 15,- ja Perinteitä ja tätä päivää (Akaa-Seuran historiikki) 10,-. Myynnissä on myös lahjoituksena saamamme Akaan historia osat 1 ja 2 yhteishintaan 50,-. kahvitellessa ehdit tavata myös tuttuja.

klo 18 Muisteluilta, jossa katsotaan vanhoja arkistokuvia ja yleisö saa muistella menneitä (max. 5 min/muistelu).

Tilaisuuden lopuksi voit jäädä vielä tapaamaan tuttuja, joita tullessasi et ehkä vielä tunnistanutkaan. Voimme jäädä samaan tilaan muistelemaan menneitä ja tervehtimään paikalla olevia.

Vapaa pääsy. Elokuvateatteriin on esteetön pääsy. Tervetuloa.

Jaa:

Leave a Reply