ma 2.10.2017 klo 18 Vanhaa Toijalaa – Ylpön alue keskustassa -teemakahvila Kinolla, kahvitus alkaa klo 17.30

Posted on Elo 21, 2017

Tervetuloa muistelemaan vanhaa Toijalaa. Teemakahvilan aiheena on Ylpön alue Toijalan keskustassa. Lähetä valokuvasi meille, jotta voimme näyttää sen muisteluillassa ja kuulla samalla kertomuksesi kuvaan tai aiheeseen liittyen. Toivomme lyhyitä omakohtaisia kokemuksia vanhasta Toijalasta (max. 5 min.). Tällä kertaa muisteluiden yhteinen nimittäjä olisi ydinkeskustassa sijainnut ns. Ylpön alue, joka käsitti Metsolasta lähtien Ylpön maalaistalon (lähellä nykyistä Ylppölän kerrostaloa), Valtatien varressa olleen Ylpön liiketalon (suunnilleen nykyisen Vekan liikkeen kohdalla), Aallon leipomon ja aina Matin Kelloon asti.
Jos olet asunut alueella, tehnyt siellä töitä tai asioinut muuten vain – tai olet kiinnostunut siitä mitä täällä ennen tehtiin – tule kahvittelemaan ja kuulemaan sekä näkemään kuvia vanhasta Toijalasta. Edellä mainitut talot purettiin 1970-luvulla.
Illan aluksi kahvitarjoilu ja Liisa Sjöblom pitää lyhyen alustuksen aiheesta.

Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen liisa.sjoblom(at)pp.inet.fi tai ota yhteyttä puh. 044-556 662 kuvien skannauksen sopimiseksi.

Teemakahvila järjestetään Kinon Talon elokuvateatterissa, Pätsiniementie 9. Vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Kuva Ylpön liiketalosta oikealla (Akaa-Seuran kuva-arkisto)AS1466

Jaa:

Leave a Reply